kicks-3event

3 spännande events på Kicks

Vi älskar att det händer så mycket i Linnégallerian just nu. Här kommer 3 tips om events för dig som är intresserad av skönhet, makeup och hudvård. Samtliga arrangeras på Kicks.

22 mars – Lär dig lägga den perfekta makeupen på 30 minuter
Tisdagen den 22/3 gästas butiken av Smashbox professionella makeup-artist Nathalie. Hon visar dig tekniker och produkter som används i Smashbox Studios LA.

Boka in 30 minuters makeupkonsultation eller drop in.

23 mars – Hitta rätt doft för varje tillfälle
Romantisk, sensuell, sofistikerad eller sportig? Många väljer idag att växla mellan olika parfymer beroende på sinnesstämning och aktivitet.

Vill du ha hjälp med att hitta bästa doften för din personlighet och rätt doft för rätt tillfälle? Välkommen till Kicks i Linnégallerian onsdagen den 23/3, mellan kl 10 och 16. Vi har en doftexpert på plats som hjälper dig att hitta den doft som passar dig bäst!

Från märken som: Hugo Boss, Lacoste, Dolce Gabanna, Gucci, Escada..

2 april – Lancôme-event med kostnadsfri make up-konsultation
Lancôme tar fram skönheten hos alla kvinnor i alla åldrar. Produkterna fungerar även på känslig hud och för alla hudtyper.

Mellan kl 10 och 16 den 2/4 erbjuder vi en kostnadsfri make up-konsultation.

Du får en fin gåva när du handlar 2 valfria produkter, varav en hudvårdande från Lancôme (värde 691 kr).

Om Kicks
Kicks är Nordens ledande kosmetikkedja med ett brett sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Idag finns totalt cirka 250 butiker i Sverige, Finland och Norge. I Växjö City ligger butiken i Linnégallerian. Välkommen in!