isabella-lowengrip-kommer2

Kom och träffa Isabella Löwengrip i Linné

Torsdagen den 25 februari mellan klockan 12 och 13 kommer Isabella Löwengrip till Kronans Apotek i Linnégallerian för att prata om produkterna i hennes egenutvecklade sortiment, Löwengrip Care & Color, LCC. Missa inte!

– LCC:s produkter är för kvinnan som vill få allt att fungera. Produkter som håller vad de lovar, är skonsamma och verkar lugnande, säger Isabella Löwengrip själv.

Förutom att träffa Isabella får du möjlighet till skräddarsydda skönhetstips samt en goodiebag när du handlar. Just nu har Kronans Apotek dessutom 3 för 2 på utvalda hudvårdsprodukter, inklusive produkterna från Löwengrip Care & Color. Handlar du tre så får du den billigaste på köpet.

Känd som Blondinbella
Entreprenören, företagsledaren, inspiratören och bloggaren Isabella Löwengrip född 1990 driver en av Nordens största bloggar, Blondinbella, med drygt en miljon unika besökare per vecka.

I tonåren utvecklade Isabella ett starkt skönhetsintresse med drömmen om att starta ett eget skönhetsmärke som passade hennes livsstil. Drömmen blev verklighet 2013 när Löwengrip Care & Color grundades.

Produkter som även håller långa dagar
Sortimentet innehåller balanserande produkter för både hud och hår. Allt från nagellack till schampo, parfym och ansiktscremer.

– Jag är själv ofta på språng och måste lita på att mina skönhetsprodukter håller måttet i vardagen mellan jobb, familj och barn, och emellanåt långa dagar.

Hur kommer det sig att du valde Kronans Apotek som återförsäljare?
– Jag är själv kund. Att handla på apoteket är en trygghet för mig med den kompetens som medarbetarna har. En påse från Kronans Apotek innehåller alltid något med bra kvalitet, därför tycker jag att LCC passar så bra in här.

Kom gärna förbi Kronans Apotek i Linnégallerian på torsdag. Läs mer om produkterna på Kronans Apoteks webbplats.

Här hittar du Blondinbellas blogg.